Podpora

Správa docházky

Na události, které mají nastavené sledování docházky, se členové postupně mohou přihlašovat a vy tak máte v reálném čase přehled, kdo se účastní a kdo se omlouvá. Poté můžete docházku uložit a ta se zapíše do statistik týmu.

Kde docházku spravovat

Správu docházky najdete v detailu události, kam se dostanete buď přes kartu dané události nebo přímo z kalendáře.

Než událost začne, vidíte v jejím detailu seznam členů, kteří už vyjádřili svou účast. Pokud se účastnit nebudou, vidíte tu i omluvenku. Povinnost vyžadovat omluvenku je možné nastavit v Management > Nastavení > Události > Typy událostí

info icon
Nahlášení členové se mohou v detailu docházky zobrazovat rozdělení dle svých pozic, které mají pro daný tým nastavené. Víte tak, jaké bude pro trénink složení. Pozice se dají vytvořit v Management > Nastavení > Členové > Pozice).

Poté klikněte na Spravovat docházku a tam si zkontrolujte a upravte reálný stav účastí, jak ho na události vidíte. Pak docházku uložte. To můžete udělat přímo na tréninku nebo po něm. Nejsnadněji to jde na mobilní appce, jak ukazuje video.

Další úpravy docházky

Docházka jde pak měnit i 30 dní nazpět. Tuto informaci vidíte v Management > Nastavení > Nastavení klubu a platformy > Konfigurace platformy. Lhůtu vám můžeme libovolně změnit, stačí dát vědět na support@eos.cz.

Po uložení docházky do ní ještě můžete přidat libovolné účastníky, kteří třeba ani nejsou součástí daných týmů, pro které je událost určená. Stačí na obrazovce detailu události kliknout na Přidat do docházky členy

Takto uložená, popř. doplněná docházka se zapíše do statistik docházky týmu, se kterou jde dále pracovat a třeba i hromadně exportovat v části Management > Události > Další > Export docházky.

Oprávnění pro správu docházky

Docházku může spravovat kdokoli, kdo:

  • Je součásti realizačního týmu daného týmu.

  • Má oprávnění do managementu do modulu Týmy (alespoň pro čtení) a zároveň do modulu Události (čtení a zápis). Rozsah přístupu musí být kompletní.

Tato odpověď odpovídá vašemu dotazu?
😞
😐
😁