Podpora

Bankovní účty a pokladny

Přidejte do klubového platebního profilu vaše bankovní účty nebo pokladnu na hotovost, ke kterým poté budete generovat členům platby.

Umístění modulu

Do modulu se dostanete v části ManagementNastavení. Dále na kartě Platby klikněte na odkaz Bankovní účty a pokladny.

Vytvoření nového bankovního účtu a pokladny

  • V pravém horním rohu obrazovky klikněte na tlačítko s ikonou „+“.

  • V zobrazeném dialogovém okně zadejte název.

  • Zvolte typ:

    • Pokladna – nahrazuje fyzickou pokladnu. Určeno pro platby v hotovosti. 

    • Bankovní účet – při tvorbě bankovního účtu bude třeba zadat i kód banky, číslo účtu a vybrat, jestli chcete automaticky importovat transakce.

success icon
Platformu EOS je pomocí API možné napojit na prakticky všechny banky zemí Evropské unie pro automatické stahování transakcí a jejich párování s vytvořeným platbami.
  • Vyberte měnu z dané nabídky.

  • Dále můžete zvolit, pro který organizační celek bude pokladna / bankovní účet určen. V případě, že žádný nevyberete, budou určeny pro celou platformu. 

  • Pomocí zaškrtnutí pole Povolit úhrady kartou pro platby vystavené na tento účet / pokladnu, určíte, zda pro členy bude možnost platit pro tento účet kartou, resp. přes platební bránu GoPay.

info icon
Pro možnost plateb kartou je třeba uzavřít smlouvu s platební bránou GoPay. Je to snadné, stačí nám dát vědět na support@eos.cz, abychom to pro vás mohli zprostředkovat.
  • Zaškrtnutím pole Zakázat stahování potvrzení za úhradu nastavíte, zda bude pro platby na tento účet pro členy povoleno stahování potvrzení za úhradu.

  • Poté stiskněte tlačítko „Ok“ pro vytvoření nového bankovního účtu nebo pokladny.

Alternativní fakturační údaje

Pokud k danému účtu potřebujete zadat jiné fakturační údaje, než jsou vaše výchozí v nastavení platformy, můžete je po vytvoření účtu nastavit. Stačí kliknout na záložku Fakturační údaje a vyplnit je. Po jejich uložení se zobrazí i možnost nahrát pro tento účet jiné razítko, než je vaše výchozí.

Správa bankovních účtů a pokladen

Úpravy a mazání: Záznamy o bankovních účtech a pokladnách je možné kdykoliv upravit. Odstranit je můžete pouze v případě, že k nim ještě není přiřazená žádná skupina plateb / platba.

Filtrování podle org. celků: Pod titulkem Bankovní účty a pokladny můžete účty a pokladny filtrovat dle jejich příslušnosti k organizačním celkům.

Oprávnění a Přístup

Oprávnění pro správu: Pro správu bankovních účtů a pokladen je vyžadováno oprávnění pro zápis v modulech Nastavení a Platby.

Tato odpověď odpovídá vašemu dotazu?
😞
😐
😁