Podpora

Statistiky týmů

Na stránce Statistiky týmů si můžete na jedné obrazovce prohlédnout užitečné údaje vztahující se k jednotlivým týmům, ke kterým máte přístup.

Kde statistiky týmů najdete

V navigaci po levé straně v části Členská sekce > Statistiky týmů. 

Co statistiky obsahují

Na jedné obrazovce vidíte všechny následující věci o všech týmech. Pomocí odkazů se také můžete rovnou proklikávat na relevantní místa v platformě, např. přímo na seznam členů, kde najdete podrobnější informace o daných členech.

Organizační celek

Zařazení týmů do organizačních celků, se kterými pak můžete pracovat zvlášť.

Organizační celky

Rozdělte si vaši organizaci na jednotlivé celky, pokud např. sdružujete více sportů, máte další pobočné spolky nebo pobočky.

Omezení členů pro tým

Omezení na základě věku nebo pohlaví, které je možné nastavit v části Management. Omezení umožňuje např. hromadné přidávání členů do týmu.

Soupisky / složení týmů

Vytvořte složení jednotlivých týmů – přiřaďte do týmů jak běžné členy, tak realizační tým neboli správce týmů, kteří potom mají na zdi týmu v členské sekci více pravomocí.

Průměrný věk

Průměrný věk členů týmu.

Skupiny

Tady zjistíte, na kolik podskupin máte daný tým rozdělený.

Skupiny týmu

Členy týmů je možné rozdělit na menší skupiny podle toho, jak spolu fungují nebo jak s nimi potřebujete zvlášť pracovat.

ČC

Celkový počet členů v daném týmu.

HT

Počet členů, kteří mají tento tým nastavený jako hlavní. Hlavní tým je první tým, ke kterému byl člen přiřazený. Popř. se dá hlavní tým nastavit i ručně v části Management > Členové (Upravit) > Týmy (Upravit) nebo v modulu Soupisky / Složení týmů.

RT

Počet členů realizačního týmu (správců týmu).

Docházka

Zde se zobrazuje počet událostí, které ještě nemají uloženou docházku.

Správa docházky

Na události, které mají nastavené sledování docházky, se členové postupně mohou přihlašovat a vy tak máte v reálném čase přehled, kdo se účastní a kdo se omlouvá. Poté můžete docházku uložit a ta se zapíše do statistik týmu.

Prohlídky

Tento údaj říká, kolik členů týmu má neodevzdanou nebo neplatnou zdravotní prohlídku.

Platby

Počet plateb členů týmu, které jsou už po splatnosti.

Tato odpověď odpovídá vašemu dotazu?
😞
😐
😁