Podpora

Jak si nastavit Web Push notifikace

E-mailové notifikace jsou dobrý základ, jak se dozvědět o všem důležitém. Zároveň ti okamžité notifikace chodí do mobilní appky. Notifikace ale můžeš dostávat přímo do prohlížeče, resp. desktopové aplikace, kterou si můžeš přidat na svůj počítač. Jak tyto tzv. Web Push notifikace zapnout?

Jak si Web Push nastavit

Nastavení všech notifikací najdeš v Nastavení uživatele, kam se můžeš prokliknout přes své iniciály, jak vidíš na obrázcích níže. Tam se i dozvíš, jestli jsou notifikace tvým prohlížečem podporované. Přesný postup pros nastavení je následující:

  • Přejdi do Nastavení uživatele.

  • Proklikni se do nastavení Notifikací do prohlížeče.

  • Klikni na Zapnout notifikace.

  • Potvrď povolení notifikací, které ti zobrazí tvůj prohlížeč.

Systém odesílání notifikací

V Nastavení uživatele si můžeš zkontrolovat i další nastavení notifikací – těch do appky a e-mailu. Pokud máš aktivované notifikace do mobilní appky nebo prohlížeče, budeš dostávat notifikace do e-mailu s chytrým zpožděním (standardně 4 hodiny) – ale jen pokud si notifikaci do té doby nepřečteš v appce nebo prohlížeči. Jestli notifikace do appky nebo prohlížeče aktivní nemáš, budeš dostávat ty e-mailové okamžitě. Nebudeš tak mít zahlcený e-mail upozorněními, která si přečteš v appce!

Tato odpověď odpovídá vašemu dotazu?
😞
😐
😁