Podpora

Platforma EOS jako aplikace na počítač

Platformu EOS si pro snadnější a přehlednější práci můžete přidat i jako aplikaci přímo do počítače. Hlavní výhodou je to, že do ní můžete dostávat Web Push notifikace. Kromě toho získáte další výhody oproti webové verzi, jako je počet notifikaci přímo na ikoně, snadný a rychlý přístup do vaší klubové platformy na jedno kliknutí a celkově uživatelsky příjemnější práci

Co je potřeba

Aplikaci EOS si můžete nainstalovat jak na počítači s operačním systémem Windows, tak Apple MacOS. Stačí vám k tomu prohlížeč Google Chrome, přes který si appku přidáte.

success icon
Ikona appky bude mít navíc podobu vašeho loga!

Jak si appku na počítač přidat

  • Otevřete prohlížeč Google Chrome.

  • Zadejte adresu vaší klubové platformy.

  • Vpravo nahoře v systémové liště klikněte na instalační ikonku. 

  • Klikněte na "Instalovat".

  • Zástupce appky se vám vytvoří na ploše nebo v docku – nebo si ho prostě dejte kamkoli, kde ti bude po ruce.

  • Spusťte appku a přihlaste se do klubové platformy svými klasickými přihlašovacími údaji.

Web Push notifikace

Na ikoně aplikace se ti zobrazují počty notifikací. Navíc si můžete na obrazovce Nastavení uživatele zapnout Web Push. Tyto notifikace vám pak budou chodit přímo do počítačové appky – stejně, jako vám pípají v té mobilní. Na této obrazovce najdete i podrobnější nastavení notifikací do appky a e-mailu.

Jak si nastavit Web Push notifikace

E-mailové notifikace jsou dobrý základ, jak se dozvědět o všem důležitém. Zároveň ti okamžité notifikace chodí do mobilní appky. Notifikace ale můžeš dostávat přímo do prohlížeče, resp. desktopové aplikace, kterou si můžeš přidat na svůj počítač. Jak tyto tzv. Web Push notifikace zapnout?

Tato odpověď odpovídá vašemu dotazu?
😞
😐
😁