Podpora

Online registrace člena

Prostřednictvím online registračního formuláře se členové klubu mohou zaregistrovat do vaší klubové platformy.

Kde registrační formulář najdu?

Ve spodní části přihlašovací obrazovky platformy EOS stačí kliknout na odkaz Nová registrace. Pokud o online registrace zájem nemáte, lze tuto funkci v konfiguraci platformy vypnout.

Jak online registrace funguje?

Nově se registrující člen ve formuláři vyplní všechny vyžadované údaje pro založení uživatelského účtu v platformě, a další volitelné údaje. Jako výchozí jsou to: jméno, příjmení, datum narození, e-mail a telefon.

Registrujete svoje dítě?

Pak jako jméno, příjmení a datum narození vyplňte údaje dítěte. Jako kontaktní e-mail pak vyplňte svou adresu, jakožto zástupce. Pro úspěšné založení dětského účtu je totiž nejprve potřeba vytvořit přístup zástupce.

Další údaje

Vedení klubu si díky funkci vlastních polí může také vyžádat další informace, které chce od členů vybrat.

Vlastní pole

Vytvořte si různé typy vlastních polí, díky kterým budete moct zaznamenávat a spravovat libovolné dodatečné informace o členech nebo jejich zástupcích. Vlastní pole je možné si přidat jak k samotným členům/zástupcům, tak do formuláře registrace nového člena. Hodnoty v polích se navíc automaticky kontrolují dle typu pole, které vytvoříte.

Výběr kategorie/oddílu a týmu

Management klubu si také může zvolit kategorie (organizační celky) a týmy, které nabídne novým členům k výběru. Člen tak může rovnou vybrat, jestli se v rámci klubu např. hlásí do florbalu, nebo atletiky. Po vyplnění je registrační formulář odeslán odpovědnému funkcionáři klubu ke schválení. Po schválení se členovi automaticky zašle pozvánka do platformy, přes kterou si vytvoří heslo a při prvním přihlášení o sobě vyplní všechny další vyžadované údaje.

Tato odpověď odpovídá vašemu dotazu?
😞
😐
😁